قادر به تولید و ارائه بی سولفات پتاسیم خالص در هر مقدار درخواستی با کیفیتی بسیار عالی برای تمامی مصارف
بی سولفات پتاسیم یک ترکیب شیمیایی معدنی با فرمول شیمیایی KHSO4 به رنگ سفید و محلول در آب می باشد. پتاسیم بی سولفات معمولا در جهت تغییر تارتارات ها برای بیتارتارات موجود در شراب و همچنین به عنوان عامل تجزیه در شیمی تجزیه مورد استفاده قرار می گیرد.
محلول بی سولفات پتاسیم به دو قسمت ( K2SO4 و H2SO4 ) که هرکدام درکنار دیگری و جدا از هم تجزیه می شود و اضافه کردن اتانول به محلول پتاسیم بی سولفات باعث رسوب شدید و ناگهانی سولفات در محلول می شود.
مرکالیت (سنگ معدنی بی سولفات پتاسیم) خیلی نادر و کمیاب می باشد. میسنت نیز نوع نادر و پیچیده تر پتاسیم هیدروژن سولفات می باشد.
مجموعه ایران شیمی قادر به ارائه بی سولفات پتاسیم با پتاسیم بی سولفات با درجه خلوص بالا بصورت محلول در هر میزان درخواستی می باشد. قابل ارسال به تمامی نقاط کشور. در زیر توضیحاتی در رابطه با مصارف پتاسیم بی سولفات خالص ارائه شده است.
جهت دریافت مشخصات و آنالیز بی سولفات پتاسیم کلیک کنید.
برای هرگونه اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید.
04432238582 - 04433432757
اطلاعات عمومی:
بی سولفات پتاسیم کریستال های بی رنگ مات با بوی سولفور می باشد و ممکن است باعث بیماری گوارشی شود. اگر بی سولفات پتاسیم در دماهای بالایی قرار گیرد ممکن است دودهای سمی از خود ساتع کند. بی سولفات پتاسیم معمولا برای تولید کود و شراب بکار می رود.
واکنش با هوا و آب:
نمک گداخته آن حالت آب شونده داشته و در آب براحتی حل می شود و حاصل آن محلول اسیدی خورنده (فاسد کننده) می باشد.
ویژگی های واکنش پذیری:
نمک های اسیدی مانند بی سولفات پتاسیم معمولا در آب حل می شوند . محلول های حاصل به مقدار متعادلی آنیونهای هیدروژن و مقدار اسیدیته آن پایینتر از 7 می باشد. این ماده در حالت اسیدی خاصیت آبشونده دارد. محلول بی سولفات پتاسیم به عنوان اسیدی حالت خنثی کننده برای بازها دارد. این خنثی کنندگی از خود حرارت بسیار کمی نسبت به اسیدهای مصنوعی به مانند اگزالیک و کربکسیلیک اسید آزاد می کند. معمولا خیلی بندرت در واکنش های اکسید کننده یا کاهش دهنده شرکت می کنند. بیشتر این ترکیبات تسریع کننده واکنش های طبیعی هستند.
خطرات سلامت:
سمی - استنشاق آن خطرناک است, بلع یا تماس مقدار زیاد این ماده می تواند باعث بیماری و حتی مرگ شود. تماس با مذاب این ماده میتواند عامل سوزش پوست و چشم ها شود لذا از هر تماس پوستی دوری گردد. زمان مشاهده تاثیرات تماس با این ماده ممکن است طولانی باشد. در معرض شعله قرار دادن این ماده ممکن است گازهای سمی سوزش آور و خورنده تولید کند. محلول زائد و یا مایع رقیق شده آبی این ماده ممکن است حالت خورندگی و سمی داشته و باعث آلودگی محیط گردد.
خطرارت آتش سوزی:
این ماده حالت آتشزا ندارد و آتش نمیگیرد ولی در معرض حرارت می تواند گازهای سمی و خورنده و فاسد کننده تولید کند. برخی از این گازها اکسید کننده بوده و میتواند باعث آتش گرفتن راحتتر چوب- کاغذ - سوخت و غیره گردد. تماس با فلزات ممکن است باعث ایجاد گازهای آتش زای هیدروژن شود و کانتینر ها یا بسته بندیهای فلزی این محصول در صورت افزایش دما ممکن است منفجر شوند.
ایران شیمی